Bruschetta med avocado
Ekstra lækker bruschetta, hvor tomat og mozzarella toppes med en luftig mos af avocado. Dens cremede konsistens udgør et fint modspil til det sprøde brød. Super både til forret, brunch eller som tilbehør.
Ingredienser
til 2 personer- flute eller andet brød
- 1 tomat
- 1 kugle mozzarella ost
- 2 avocadoer
- 3 spsk citronsaft
- 1 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk basilikum
- salt
- peber
Skær brødet i skiver, og rist det på en brødrister eller i ovnen.
Skær tomat og mozzarella i skiver.
Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Mos det med en gaffel, og rør det sammen med citronsaft.
Hak eller pres hvidløg og kom det avocadomosen. Hak ligeledes basilikum og bland det i. Smag mosen til med salt og peber.
Læg en skive tomat og en skive mozzarella på hver ristede brødskive. Kom avocadomos på toppen.
Server de lækre bruschettas straks, så avocadoen ikke når at blive brun.