Vegetarbøffer
Vegetarbøffer er fyldt med protein og er rigtig gode til aftensmad eller som en del af madpakken. Smager godt sammen med grøntsager og evt. lidt tzatziki.
Ingredienser
til 3 personer- 150 g soltørrede tomater (hakkede)
- 50 g hasselnødder (hakkede)
- 100 g cashewnødder
- 150 g revet ost
- 50 g parmesanost
- 150 g kikærter (kogte)
- 1 tsk karry
- 1 tsk paprika
- 1 tsk salt
- 1⁄2 tsk cayennepeber
- frisk koriander (hakket)
- olie til stegning
- forskellige grøntsager efter smag
Hæld kikærterne i en skål og blend dem groft med en stavblender. Bland dernæst alle ingredienserne (på nær de valgte grøntsager) sammen i en skål og form dem til bøffer.
Læg vegetarbøfferne i et ildfast fad og bag, ved 180 grader, i 25 minutter eller indtil bøfferne er blevet let gyldne og sprøde på ydersiden.
Skær grøntsagerne i strimler eller tern og steg dem på en pande, i lidt olie.
Servér det hele varmt, og gerne med lidt dressing til f.eks. tzatziki.