Bananroulade med blåbær
Lav selv bananroulade. Bananen tilføjer fyldet den karakteristiske, milde banansmag og gør konsistensen ekstra lækker og luftig. Denne suppleres med de friske blåbær, som giver den ellers dominerende sødme lidt modspil. Pynt til slut den færdige roulade og servér den med stil for din familie eller dine gæster f.eks. til kaffen eller til dessert.
Ingredienser
til 4 personer- 3 æg
- 1 1⁄2 dl sukker
- 3⁄4 dl kartoffelmel
- 2 spsk kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
Fyld
- 2 1⁄2 dl fløde
- 1 spsk sukker
- 150 g blåbær
- 1 banan
Pisk æg og sukker sammen til en stiv masse. Det er vigtigt, at man pisker det godt, så det bliver luftigt. Sigt de tørre ingredienser i.
Hæld dejen i en cirka 25x33 cm bradepande (helt ud til kanterne) og bag ved 200 grader midt i ovnen i 10-12 minutter.
Vend kagen ud af bradepanden på et sukkerdrysset papir og lad den køle af.
Pisk fløden og kom sukker i. Skær bananen i skiver og kom den i fløden sammen med blåbærrene. Smør blandingen på kagen og rul den op. Pynt med fløde eller chokolade.