Kylling i olivenmarinade
Denne opskrift på kylling i ovlienmarinade, stammer fra Spanien. Den kaldes også for spansk kylling, idet marinaden er lavet med inspiration fra middelhavet.
Ingredienser
til 6 personer- 8 kyllingebryster
- 1⁄4 kop persille
- 1⁄2 kop hvidvin
- 1⁄2 kop brun farin
Marinade
- 1⁄2 hvidløg
- 1⁄4 kop oregano
- 1⁄2 kop svesker (halveret)
- 1⁄4 kop grønne oliven (halveret)
- 1⁄4 kop kapers
- 1 kop olivenolie
- 6 laurbærblade
- salt
- peber
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom kyllingen i og lad den trække i 6-24 timer. Hæld den derefter i et ildfast fad . Rør persille, brun farin og hvidvin sammen og hæld det over.
Steg kyllingen i ovn, i cirka 40 minutter, ved 180 grader. Servér eksempelvis med ris og godt brød.