Salat med feta og rejer
Salat med spændende variation i smag og tekstur. Cremet feta og bløde rejer får sprødt modspil i form af croutoner og pinjekerner. Rejerne gør samtidig salaten til en af de mere mættende varianter, som kan spises som selvstændig ret.
Ingredienser
- 1 icebergsalat
- 1 rødløg
- 1⁄2 agurk
- 1⁄2 grøn peberfrugt
- 1 glas feta i krydderier
- 1 dl pinjekerner
- 2 dl brødcroutoner
- 300 g rejer (store)
Skær salaten i strimler og kom dem i en stor skål. Skær peber og agurk i tern og løget i skiver. Bland det i salaten. Tilsæt feta og rejer. Hæld olien fra fetaen over. Drys croutoner og pinjekerner over. Servér salaten evt. med brød og god dressing.
- Publiceret d.
- 27.11.08.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter ›
- Skaldyr ›
- Rejer ›
- Salater med rejer