Karrysalat
Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.
Ingredienser
til 6 personer- 3 dl creme fraiche 18%
- 5 tsk karry
- 1 tsk sukker
- 1 spsk hvidvinseddike
- evt. 1 spsk olie
- 1 æg
- 1⁄2 rødløg
- 1 drueagurk
- evt. 1 spsk kapers
- 1⁄2 æble
- salt
- peber
Bland creme fraichen med karry, sukker, hvidvinseddike og eventuelt olie.
Kog ægget til det er hårdkogt. Imens hakkes rødløg, drueagurk og eventuelt kapers. Æblet skrælles og hakkes. Det hårdkogte æg pilles og hakkes ligeledes.
De hakkede ingredienser blandes i karrysalaten, som til sidst smages til med salt og peber.