Blåbærmuffins
Disse blåbærmuffins er virkeligt lækre og så er de oven i købet også meget nemme at lave. Bag så mange du vil for de skal nok blive spist.
Ingredienser
til 8 personer- 100 g marcipan (revet)
- 100 g smør
- 100 g sukker
- 2 æg
- 25 g mel
- 24 blåbær
- 8 muffinsforme
Smørret smeltes.
Æg og sukker piskes til en luftig konsistens.
Smør og marcipan piskes i æggemassen.
Melet sigtes i og vendes forsigtigt rundt.
Dejen hældes i muffinsforme.
3 blåbær stikkes ned i hver form.
Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 20-30 minutter – prøv med en strikkepind om de er bagte.
Kan spises som de er, eller der kan serveres flødeskum til.
Der kan bruges andre bær eller frugter end blåbær, marmelade eller eventuelt chokolade.
Et godt råd: Bag dobbelt portion eller mere, det er samme ulejlighed, og de går som varmt brød.