Tortilla lasagne
Det italienske og det mexicanske køkken mødes: Spændende tortilla lasagne, lavet med tortillapandekager, krydret kødsovs og en eksotisk variant af bechamelsaucen. Det er ikke mere besværligt end den klassiske udgave.
Ingredienser
- 1⁄2 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 200 g oksekød
- 2 spsk tacokrydderi
- 3⁄4 dl vand (koldt)
osteblanding
- 1 dl revet ost
- 1 dl hytteost
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl salsa
- 1 1⁄2 dl revet ost til at drysse ovenpå
- 1 1⁄2 pk tortillapandekager
1. Pres hvidløgsfeddet.
2. Hak løget fint.
3. Brun kødet, løget og hvidløget, på en varm pande, til kødet er gennemstegt.
4. Tilsæt krydderier og vand og rør det hele sammen.
5. Stil det til siden.
6. Bland alle ingredienserne til osteblandingen.
7. kom pandekager i bunden på et ildfast fad.
8. Hæld lidt af kødsaucen over.
9. Læg pandekager over og smør derefter osteblanding over.
10. Gentag til der ikke er mere kød. Slut af med at blande osteblanding og kød sammen i det øverste lag. Drys revet ost over.
11. Bag ved 200 grader, i 15 minutter, eller til osten er gylden.
12. Servér med lækker salat.