Fiskefrikadeller uden æg
Fiskefrikadeller med den helt rigtige konsistens: Bløde indeni - sprøde og gyldne udenpå - og de kan sagtens hænge sammen uden æg. De har en jævn tekstur, et friskt touch af persille og en mild løgsmag uden løgstykker, hvilket også børnene sikkert vil sætte pris på.
Ingredienser
til 2 personer- ca. 400 g torskefilet
- 1 bdt persille
- 60 g brød (helst tørt)
- salt
- peber
- 1 tsk løgpulver
- 1 dl skummetmælk
Hak torskefilet og persille. Smuldr brødet til "rasp" (du kan også bruge rasp hvis du hellere vil det). Rør torsk, persille og rasp sammen med salt, peber, løgpulver og mælk til en jævn fars.
Form farsen til fiskefrikadeller, og steg dem i olie og smør.
Se også de lækre opskrifter med grøntsager og rodfrugter der passer godt som tilbehør til fiskefrikadeller.