Couscoussalat
Opskrift på couscoussalat som er både sund og velsmagende. Fyldt med lækre ingredienser.
Ingredienser
- 200 g couscous
- 2 dl vand (kogende)
- 3 spsk olivenolie
- 4 spsk pesto efter eget valg
- 1 peberfrugt
- 10 forårsløg
- 75 g feta
- 2 håndfulde spinat
- 8 cherrytomater
- 3 spsk mandler
- 10 sorte oliven
Hæld couscousen i en skål, og hæld kogende vand og 2/3 af olien over. Rør godt rundt for at løsne "kornene" fra hinanden.
Rist mandlerne på en tør pande. Skær forårsløgene og peberfrugten i mindre stykker, og svits dem i resten af olien.
Rør pestoen i couscousen og kom peberfrugt, forårsløg og mandler i. Skyl spinatbladene, halver tomaterne og kom dem i couscoussalaten sammen med oliven og smuldret feta.