Lammekølle med fyld
Gør noget ekstra ud af middagen og fyld din lammekølle med velsmag. Kraftfulde ingredienser som soltørret tomat, spinat og friske krydderurter tilfører kødet spændende nuancer. Med feta får det også et cremet touch.
Ingredienser
- 1 lammekølle (mellemstor)
- grillspyd af træ som har ligget i vand i 30 minutter
Fyld
- 200 g feta
- skal af 1 citron (Revet)
- 50 g oliven uden sten
- 4 soltørrede tomater (hakket)
- 3 fed hvidløg (finthakket)
- 1 håndfuld spinat (grovhakket)
- 1 håndfuld persille (hakket)
- 1 håndfuld mynte (hakket)
- salt
- peber
- olie
Rens lammelåret. Skær knoglen ud og rul låret ud. Skær fine snit i kødet indvendig og gnid det med olie, salt og peber. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål. Smør fyldet på kødet og fold kødet sammen. Luk med grillpindene. Knæk enderne af pindene af, så de ikke brænder.
Pensl låret med olie en gang i mellem, men det grilles. Drys med salt og peber. Grill i cirka 60 minutter. Vend kødet om en gang i mellem. Fjern pindene inden det serveres.