Chili Dogs
Lav chili dogs helt fra bunden med denne opskrift. Chilisaucen er helt fantastisk.
Ingredienser
- 3 spsk majsolie
- 1 fed hvidløg (knust)
- 1 ds flåede tomater
- 1⁄2 tsk sennepspulver
- 1 spsk worcestershire sauce
- 1⁄4 tsk salt
- 4 frankfurterpølser
- 60 g smør (blødt)
- karse
- 1 løg i skiver
- 1 tsk chilipulver
- 1 spsk tomatpuré
- 1 spsk malteddike
- 1 spsk lys rørsukker
- 1 ds baked beans i tomatsovs
- 4 hotdog brød
- forårsløg (hakkede blade)
Opvarm 2 spsk olie i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg og chilipulver og svits det i 2 minutter. Afdryp og tilsæt tomaterne og skær dem op med en kniv. Tilsæt tomatpure, sennep, eddike, Worchestershiresauce, sukker og salt. Rør bønnerne i og lad det koge i yderligere 5 min.
Rids imens frankfurterne på begge sider, med passendene afstand mellem hvert snit. Pensl dem med resten af olien og grillsteg dem 3-4 minutter under hyppig vending til de er brune.
Skær hotdog brødene op, uden at skære helt igennem. Åben dem og smør dem. Anbring frankfurterne i brødene og læg nogle løgringe langs hver enkelt. Hæld chilisauce over frankfurterne. Drys med hakket forårsløg og pynt med brøndkarse.