Pastasalat med pesto
Denne pastasalat tager ikke ret lang tid at lave, og alle kan være med. Det betyder ikke, at den ikke smager af noget. Den sprøde bacon, salte feta og krydrede pesto giver nemlig pastaen masser af smag. Den kan bruges som tilbehør eller som et let måltid i sig selv.
Ingredienser
til 2 personer- 300 g pasta penne
- 200 g bacontern
- 1⁄2 rødløg
- ca. 30 cherrytomater
- 1 rød peberfrugt (eller gul peberfrugt)
- 1⁄2 squash
- 5 spsk rød pesto
- 100 g fetatern
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og steg baconen sprød på en pande.
Læg de stegte bacontern på noget køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt (så bliver baconen mere sprød).
Hak rødløg, og halver tomaterne. Skær peberfrugt og squash i små tern.
Bland pastaen med pestoen og alle grøntsagerne. Drys med bacon og feta på toppen.