Nachos med oksekød
Venter du besøg eller ønsker du bare at unde dig selv noget ekstra godt så er denne opskrift genial. Server den f.eks. sammen med guacamole eller creme fraiche.
Ingredienser
til 4 personer- 1 porre
- ca. 350 g hakket oksekød
- 1 ps tacokrydderi
- 1 løg
- 1 rød chili
- 1 ps tortillachips
- 1 ds tørrede brune bønner
- 1 ds majs (lille)
- 1 ds salsa
- 100 g revet ost
- 10 stk jalapeños skiver fra glas
- 10 sorte oliven
Hak løg og chili før det steges i olie på en pande. Efter nogen få minutter tilsættes kødfars som skal steges brun. Når kødfarsen er klar tilsættes spicemix sammen med 1 dl vand (som det står på posens anvisning).
Læg nachos chips i bunden af et ildfast fad og fordel kødet over. Skær porren i ringe og del olivenerne i tre. Fordel derefter bønner, salsa, jalapenos og majs over kødfarsen. Strø ost over blandingen og afslut med at lægge porre og oliven på toppen.
Man kan også stikke nogen nachos ned langs siden på formen før den sættes i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Server gerne retten sammen med guacamole og/eller creme fraiche.