Stegt flæsk med persillesovs
En ægte dansk klassiker som stadig nydes af alle aldersgrupper. Stegt flæsk med persillesovs er bare en skøn spise. Her kan du se hvordan du selv kan lave det.
Ingredienser
til 2 personer- 6 skiver svinebryst
- 1⁄2 kg kartofler
- 4 dl mælk
- 1 dl fløde
- 3 spsk majsstivelse
- 1 tsk sukker
- 1 bdt persille
- salt
- peber
Skræl kartoflerne og kog dem til de er møre (men ikke udkogte).
Imens kartoflerne koger steges flæskeskiverne på en tefalpande til de er brune og sprøde.
Rør mælk, fløde og majsstivelse sammen i en gryde og bring det i kog. Lad sovsen koge ind. Hak persille og kom det i gryden. Tilsæt sukker og smag til med salt og peber.
Servér den stegte flæsk med kartoflerne og persillesovsen.