Bulgursalat med persille
Bulguren gør dette til en ekstra fyldig og mættende salat, mens kombinationen af grøntsager giver en god, nuanceret smag og et flot farvespil. Citron og persille tilføjer salaten nogle skarpe noter, som klæder bulguren godt. Den er god som tilbehør til det meste og kan bruges som en erstatning for ris og kartofler.
Ingredienser
- 200 g bulgur
- 8 cocktailtomater
- 1⁄2 rødløg
- 1⁄2 bdt persille
- 1⁄2 peberfrugt
- 1 avocado
- 1 spsk citronsaft
Kog bulguren efter anvisningen på pakken. I mellemtiden gøres grøntsagerne klar.
Tomaterne skæres i kvarte. Rødløget hakkes fint. Persillen hakkes ligeledes. Peberfrugten og avocadoen skæres i tern og citronsaften dryppes over avocadoternene, så de ikke bliver brune.
Lad den kogte bulgur køle lidt af før salaten blandes sammen i en skål. Velbekomme!