Kylling i abrikossovs
Abrikossovsens søde og krydrede noter giver fine nuancer til kyllingens smag. Miracle Whip og creme fraiche giver samtidig sovsen en dejligt cremet konsistens, så kødet med sikkerhed ikke virker tørt.
Ingredienser
til 4 personer- Ca. 600 g kyllingefilet
- 1 løg (i fine tern)
Sovs
- 1 1⁄2 dl ketchup
- 1 1⁄2 dl Miracle Whip
- 1 1⁄2 dl abrikosmarmelade
- 1 1⁄2 dl creme fraiche
- 1 1⁄2 dl piskefløde
- 3 dl hønsebouillon
- 2 1⁄2 fed hvidløg
- 1 spsk paprika
- 1 spsk karry
Kyllingebryst lægges i et fad, løg drysses over.
Sovsen blandes i en skål og hældes over kyllingerne.
Lad det trække et par timer. Bliver allerbedst hvis det trækker til næste dag i køleskab.
Sættes i ovnen ved 170°C i 45 min.