Juleskinke
En dejlig juleskinke med en kant af sennep og sirup. Koges og kommes i ovnen til det har fået den helt rigtige farve. Smager super dejligt med for eksempel grønlangkål og brunede kartofler til.
Ingredienser
til 6 personer- 1 skinke
- laurbærblade
- salt
- 3 spsk sennep
- 1 spsk sirup
- 1 spsk kartoffelmel
- 1 æggeblomme
- salt
- peber
Stik et stegetermometer i skinken. Læg skinken i en kasserolle med skorpesiden opad og dæk det med koldt vand. Kog skinken, skum det af og tilsæt 2 laurbærblade. Lad syde under låg til termometeret viser 77 grader. Lad skinken køle i bouillonen. Tag den op og fjern overflødigt fedt.
Bland sennep, sirup, kartoffelmel, æggeblomme, salt og peber til en dej. Læg dejen på den kolde skinke og sæt den i en middelvarm ovn (175 grader) til det har fået fin farve.