Rejecocktail med avocado
Denne klassiske rejecocktail portionsanrettes og er især populær som forret til nytår eller til andre særlige lejligheder.
Det er der mange gode grunde til. Man kunne f.eks. nævne den lækre smag, den appetitlige udstråling og det fine farvespil. Lav den selv og opdag flere.
Ingredienser
til 4 personer- 300 g rejer eller tigerrejer i lage (drænet vægt)
- 2 avocadoer
- 1⁄2 agurk
- 50 g blandet salat efter smag
- saften fra 1⁄2 citron
Dressing
- 3 dl creme fraiche
- 1 spsk akaciehonning
- 1 spsk paprika
- salt
- peber
Skyl salaten grundigt og anret en "bund" af salatblade på 4 tallerkener. Skær agurken i tynde strimler og drys strimlerne over salaten.
Halvér avocadoerne på langs og tag stenen ud. Tag det grønne "avocadokød" ud af de halve avocadoer med en ske og skær det i skiver. Anret skiverne ovenpå salaten og agurken. Pres citronsaft over, så avocadoerne ikke bliver brune.
Pres rejerne fri for lage og læg dem midt på hver tallerken.
Rør creme fraiche, honning og paprika sammen og smag til med salt og peber.
Kom en klat dressing over rejerne og servér rejecocktailen.
- Publiceret d.
- 25.11.10.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter ›
- Skaldyr ›
- Rejer ›
- Rejecocktail