Pandekager med myntesirup
Disse dejlige pandekager får et afgørende ekstra touch, når de serveres med den delikate myntesirup.
Den friske mynte giver en mere nuanceret smag og et modspil til siruppens og pandekagernes sødme. Og så er de grønne blade jo en simpel, smuk dekoration.
Dej
- 3 dl mælk
- 2 æg
- 1 knsp salt
- 30 g margarine
- 125 g mel
- 1⁄2 vaniljestang
- lidt ekstra fedtstof (til panden)
Myntesirup
- 20 blade mynte
- 5 spsk sirup
Smelt fedtstoffet. Kom mælk og mel op i en skål og pisk.
Skrab kornene fra vaniljen ud og kom dem op i skålen. Kom æg og salt i og pisk. Tilsæt til sidst fedtstoffet.
Kom lidt fedtstof på panden inden dejen kommes på. Hak 15 mynteblade og bland med sirup. Pynt med de sidste blade mynteblade.