Remoulade
Glem alt om industrilavet remoulade på tube. Forny din remouladehorisont og stift bekendtskab med denne luksusudgave.
Remouladen får med de blendede grøntsager en fyldig konsistens og er fuld af smag fra de forskellige krydderier og friske krydderurter.
Fantastisk tilbehør til fisk og kød.
Ingredienser
- 250 g mayonnaise
- 100 g kapers
- 100 g syltede agurker (små)
- 1 løg
- estragon (Hakket)
- purløg
- persille
- evt. kørvel
- 4 stængler knoldselleri
- 4 gulerødder
- 1⁄2 knoldselleri
- salt
- peber
- karry
- gurkemeje
Skræl gulerødder og knoldselleri. Skær dem i mindre stykker. Kog dem til de er lidt møre.
Put mayonnaise, løg, kapers, syltede agurker, estragon, purløg, kørvel og persille i en blender. Tilsæt også de let kogte grøntsager og blend.
Smag til med karry, gurkemeje, salt og peber.
Remouladen behøves ikke nødvendigvis at blendes helt fint, da den kan smage godt, når den er lidt grov i konsistensen.
Tip:
Hvis du vil have hjemmelavet remoulade i en ekstra nem version, kan jeg anbefale den her remoulade der laves med pickles, og hvis det skal være fedtfattigt, så er denne sunde remoulade med skyr rigtig god.