Lagkage med chokoladebund
Bliv populær blandt dine nærmeste og lav denne lækre lagkage til specielle lejligheder - Fødselsdage, selskaber og fester.
Bærrene giver de søde chokoladebunde friskhed og makronerne tilføjer noget knasende sprødt til det bløde flødeskum. Drys kakaopulver på toppen og kagen kan serveres med stil.
Ingredienser
til 1 stk- 3 chokolade lagkagebunde
- 1⁄2 ps makroner
- 1⁄2 ps blandede bær (ca. 175 gram)
- 1⁄2 l piskefløde
- 3 tsk flormelis
- kakaopulver
Pisk fløden og kom 1½ teskefuld flormelis i, så holder flødeskummen bedre.
Derefter knuses en halv pose makroner i en skål. Tag 3 spiseskeer flødeskum og bland i. Derefter tilsættes 3 teskefulde kakaopulver. Put makronlaget på den første chokoladebund.
Kvas bærrene med en gaffel og tilsæt 1½ teskefuld flormelis. Derefter kommes bærene på 2. lag.
På det øverste lag kommes flødeskum og der drysses med kakaopulver. Herefter sprøjtes resten af flødeskummen på siden af lagkagen.