Asiatiske kyllingespyd
Kyllingefileter skåret i mindre stykker og vendt i en herlig marinade af soya og honning. Kommes på spyd sammen med grøntsager efter smag og tilberedes på grillen eller i ovnen.
Ingredienser
til 2 personer- 300 g kyllingefilet
- 2 spsk sojasauce
- 2 spsk honning
- 2 spsk flydende margarine eller rapsolie
- 1 dl sesamfrø (gerne en blanding af sorte og hvide)
- grøntsager (f.eks. cherrytomater, peberfrugt, champignoner og rødløg)
Lav marinaden af soya, honning og margarine/olie. Skær kyllingen i mindre stykker der passer til spyddene. Lad kyllingestykkerne trække i marinaden i minimum 1 time. Skær grøntsagerne i mindre stykker, der passer til spyddene.
Tag kyllingestykkerne op af marinaden og vend dem i sesamfrø.
Sæt skiftevis kylling og grøntsager på spyddene og tilbered på grillen eller i ovnen i ca. 12 minutter ved 210 grader.