Kold melonsuppe
Leder du efter forretten, der kan imponere dine gæster, og som ikke er en typisk valgt forret, skal du prøve denne kolde melonsuppe.
Suppen er cremet og tilpas krydret, hvor det lækre rejefyld giver suppen smag, bid og struktur. Med denne suppe kan dine gæster kun blive imponeret!
Suppen
- 1 cantaloupemelon
- 3 spsk græsk yoghurt
- isterninger
Fyld
- 100 g rejer
- 1⁄2 æble
- 1⁄2 forårsløg
- frisk basilikum
- 1 spsk sennep
- 4 spsk græsk yoghurt
- limesaft
- salt
- peber
Skær melonen over og fjern frøene med en ske. Skær melonen i både og derefter skallen af.
Kom melonen i en blender sammen med yoghurt og isterninger. Blend til en fin puré.
Sæt suppen på køl mens du tilbereder rejefyldet.
Hæld eventuel lage fra rejerne og dup dem med køkkenrulle, så der ikke er noget væske ved.
Skræl æblet og skær det i meget små tern, hak forårsløg og basilikum fint.
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og limesaft.
Servér den kolde melonsuppe med en skefuld rejefyld i.