Glaserede forårsløg
Forårsløg - også kaldet springløg ("spring onion") tilhører løggruppen "kepaløg", og i Indien betragtede man løg som et helligt symbol på evigheden på grund af de lagdelte skæl. Forårsløg er saftige, sprøde, har en mild løgsmag og kan spises både i rå og tilberedt tilstand.
Disse glaserede forårsløg er karamelliseret, hvilket giver løgene et touch af sødhed.
Spis disse skønne løg som tilbehør til dine kødretter.
Ingredienser
til 2 personer- 4 forårsløg
- 2 spsk smør
- 1 dl æbleeddike (eller anden eddike)
- 1 spsk sukker
Smelt smørret i en gryde. Svits løgene deri et øjeblik og hæld eddike og sukker over.
Hvis det er nogle store forårsløg kan du lade dem simre under låg i 5 minutter til løgene er kogt møre, og derefter tage låget af.
Kog al væsken væk, så forårsløgene glaseres.