Persillepesto med solsikkekerner
Jeg er begyndt at lave persillepesto med solsikkekerner i stedet for pinjekerner. Det smager lige så godt, og det er både sundere og billigere.
Ingredienser
til 6 personer- 100 g solsikkekerner
- 75 g persille (1 bakke)
- 2 dl olivenolie
- 50 g parmesanost
- 2 fed hvidløg
- salt
- peber
Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er gyldne. Skyl persillen. Bræk/skær parmesanosten i mindre stykker.
Blend solsikkekernerne, persillen, olien, osten og hvidløg sammen i en blender, minihakker eller food processor. Smag persillepestoen til med salt og peber.
P.S. Brug noget af pestoen i den her imponerende sag - det smager så godt!
- Publiceret d.
- 15.08.12.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Italiensk mad ›
- Pesto