Kyllingebryst med President Saint Paulin
Mørt kyllingebryst, sprødt pandestegt og bagt i ovnen, falder altid i god jord. Specielt hvis det graciøst gratineres med President Saint Paulin og således nemt forvandles til en cremet sag. Tomaterne tilføjer ekstra saft og smag.
Ingredienser
til 4 personer- 10 g smør
- 1⁄2 spsk olivenolie
- 4 kyllingebryster uden ben
- salt
- peber
- 4 tomater
- 1⁄2 spsk oregano
- 125 g President Saint Paulin
- brød
- salat
Kyllingekødet ristes på en pande i smør og olie. Hver side skal have ca. 5 min. Drys med salt og peber.
Snit tomaterne i skiver – de skal have en vis tykkelse – og brug fedtet fra kyllingen til at stege dem lidt i. Fordel dem så i et ildfast fad og drys med salt, peber samt oregano. Læg kyllingebrysterne på bunden af tomater og kom herpå solide slices af President Saint Paulin over.
Fadet kommes i en forvarmet ovn ved 180° C i omtrent et kvarter eller indtil kyllingen er færdigstegt og osten er smeltet.