Hummus med rød peberfrugt
Denne skønne hummus er lavet med rød peberfrugt, der både giver en dejlig smag og en flot farve. Hummussen smager f.eks. skønt i sandwich eller som dip til grøntsagsstave, og så er den fuld af proteiner.
Ingredienser
til 1 portion- 1 ds kikærter
- 1 rød peberfrugt
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk tahin
- saft fra 1⁄2 citron
- 1⁄4 tsk spidskommen
- salt
- evt. olivenolie
- evt. paprika
Dræn væden fra kikærterne, og kom dem op i en minihakker eller blender. Skær den røde peberfrugt i mindre stykker, og kom dem op til kikærterne.
Knus hvidløg, og tilsæt det sammen med tahin, citron og stødt spidskommen. Blend det hele til en ensartet masse. Smag til med salt, og fortynd evt. med lidt vand.
Opbevar den færdige hummus på køl i en lufttæt beholder.
Serveringstip:
Ved servering kan man pynte hummussen med lidt olivenolie og et drys paprika på toppen.