Æggewraps med kylling og avocado
Det her er sund hverdagsmad, når det er allerbedst: Lækre æggewraps fyldt med den dejligste kombination af kylling, avocado, creme fraiche og grøntsager. Hele herligheden er klar på under en halv time.
Ingredienser
til 2 personer- 250 g kyllingeinderfilet
- 1⁄2 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk paprika
- salt
- peber
- olie
- 1⁄4 agurk
- 100 g cherrytomater
- 1⁄4 icebergsalat
- 1⁄4 bdt forårsløg
- 1 avocado
Æggewraps
- 4 æg
- 2 spsk vand
- lidt olie til stegning
Derudover
- 150 g creme fraiche
- 120 g salsa (jeg brugte en medium, men du kan sagtens bruge en mildere eller stærkere variant)
Fremgangsmåde
Vend kyllingeinderfileterne med hvidløgspulver, paprika, salt, peber og lidt olie. Steg dem enten på en pande eller i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Lav fyldet imens.
Gør grøntsagerne klar
Skyl agurk og cherrytomater, og skær begge dele i mindre stykker. Skyl iceberg og forårsløg, og snit begge dele fint. Halvér avocadoen, og fjern stenen. Skær avocadoen i skiver.
Æggewraps
Pisk 2 æg sammen med 1 spsk vand, og krydr let med salt og peber. Kom lidt olie på en pande, og hæld æggemassen på. Sørg for at fordele den godt på panden, og lad æggepandekagen sætte sig helt, inden du vender den. Læg den til side, og hold den varm, imens du fortsætter med de resterende æg.
Smør halvdelen af æggewrapsene med creme fraiche og salsa, og top med kylling, avocado og de øvrige grøntsager. Flip den tomme halvdel æggewrap over fyldet, og servér.
Se også:
Jeg kan også virkelig anbefale disse æggewraps med lækkert oksekødsfyld.
Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 718 kcal | 1437 kcal |
Kulhydrat | 15 g | 30 g |
Protein | 47 g | 95 g |
Fedt | 50 g | 101 g |