Baconbomber
Se lige de her baconbomber med hakket oksekød og barbecuesauce - pakket ind i løg og naturligvis masser af bacon.
Ingredienser
til 2 personer- 2 løg (så store som muligt, så de kan indeholde meget fyld)
- ca. 400 g hakket oksekød
- 4 spsk rasp
- peber
- 8 spsk barbecuesauce
- 16 skiver bacon
- evt. lidt olie til at smøre fadet
Sådan laver du baconbomber
Skær den aller yderste "top" og "bund" af løgene. Halvér løgene, og pil dem.
Tag de de to yderste lag/skaller fra hver løg-halvdel, og læg dem til side.
Hak resten af løget fint, og bland det sammen med hakket oksekød, rasp, peber og halvdelen af barbecuesaucen.
Form farsen til kugler, og kom "løg-skaller" om hver kugle (bladr evt. igennem billederne, og se hvordan). Vikl 4 skiver bacon om hver kugle, så baconen dækker så meget af kuglen som muligt.
Smør et ildfast fad med lidt olie, og kom baconbomberne i fadet. Bag dem i ovnen ved 200 graders varmluft i ca. 40 minutter. Pensl dem derefter med resten af barbecuesaucen, og bag i yderligere 10 minutter.
"I dækning! Så er der baconbomber" :)
Servér f.eks. med de her mega gode bagte kartofler med ost - de smager fantastisk.
Lækre kartofler til baconbomberne
Det er rigtig lækkert at servere kartofler til bomberne, og især disse opskrifter passer rigtig godt til:
Sprøde knuste kartoflerLækre kartofler med bacon og ostKanongode kartofler med parmesanost
Næringsindhold
pr. baconbombe | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 475 kcal | 1900 kcal |
Kulhydrat | 22 g | 87 g |
Protein | 31 g | 122 g |
Fedt | 29 g | 118 g |