Bagt laks i ovn
Denne opskrift på laks i mornaysauce er super nem, og den passer bare sig selv i ovnen. Tilbehøret er valgfrit, men laksen smager rigtig dejlig sammen med pasta i mornaysauce.
Ingredienser
til 2 personer- 400 g laks
- 1⁄4 l mornaysauce
- 50 g revet parmesanost
- peber
Tilbehør
- 180 g pasta
- 1⁄4 l mornaysauce
- 1⁄2 citron
- salt
Forvarm ovnen til 190 grader.
Kom laksen i et ovnfast fad med skindsiden nedad. Hæld mornaysaucen over laksen, så den dækker helt. Drys parmesanosten henover, og drys med peber.
Bag laksen i ca. 30 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.
Tilbehør:
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Kom mornaysauce i i en gryde, og varm den igennem. Pres saften fra citronen, og bland den med den nu lune mornaysauce. Kom den kogte pasta op i mornaysaucen, og anret den derefter i dybe tallerkener.
Læg den bagte laks på toppen af pastaen, og server med det samme.
Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 1199 kcal | 2398 kcal |
Kulhydrat | 88 g | 176 g |
Protein | 69 g | 138 g |
Fedt | 61 g | 122 g |