Bagte rødbeder med feta
Dejlige ovnbagte rødbeder med med cremet feta og friske krydderurter går man aldrig fejl af, og de passer til det meste kød og fisk. Server den evt. sammen med en grøn salat for at skabe et smukt farvespil på tallerkenen.
Ingredienser
til 2 personer- 800 g rødbeder
- 3 spsk olie
- salt
- peber
- 100 g feta
- Evt. lidt friske krydderurter (f.eks. mynte, timian eller oregano)
Skræl rødbederne, og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en frysepose eller skål. Hæld olien over, og bland godt rundt, så olien fordeles på alle rødbederne.
Spred rødbederne ud på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, og bag i ovnen i ca. 30-35 minutter ved 200 grader. De skal være møre, men stadig have bid.
Smuldr fetaen over de bagte rødbeder, og drys evt. med finthakket mynte, timian eller anden krydderurt.
Velbekomme!