Bananpandekager uden mælk
Søde og dejlige bananpandekager uden mælk, der kan laves med blot fem ingredienser. Pandekagerne er nemme at lave, og så stiller de selv den værste lækkersult. Mums!
Ingredienser
til 6 stk- 2 æg
- 2 bananer
- 10 dadler uden sten (f.eks. Juicy Dates)
- 1⁄2 dl havregryn
- 1 tsk vaniljepulver
- fedtstof til stegning (f.eks. kokosolie, smør eller olie)
Sådan laver du bananpandekagerne
Kom æg, bananer og dadler i en minihakker, foodprocessor eller blender, og blend det sammen til en ensartet masse.
Hæld havregryn og vaniljepulver i, og lad det stå og trække lidt, så havregrynene bliver bløde. Blend igen.
Hæld massen op i en lille skål - så er du klar til at stege dine pandekager.
Kom lidt fedtstof på en pande, og steg pandekagerne ved middelvarme. Lad dem stege godt på den ene side, inden du vender dem, så de ikke går i stykker.
Servér pandekagerne, som de er, f.eks. med frisk frugt og skyr til eller med lidt sirup.
Se også:
Nem kage uden mælk