Blommechutney med ingefær
En blommechutney, der forstår at kombinere skønne smagsnuancer: Den søde blommesmag, den syrlige eddike og den pikante, friske ingefær. Med koriander sendes samtidig en velsmagende hilsen til Indien, chutneyens moderland.
Ingredienser
til 2 liter- 1 kg blommer
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 160 g rosiner
- 40 g ingefær
- 1 tsk stødt koriander
- 1 spsk salt
- 3 dl hvidvinseddike
- 300 g brun farin
- 1 tsk atamon til chutneyen + ekstra til at skylle glassene med
Skyl og udsten blommerne.
Pil og skær løg og hvidløg i små stykker.
Riv ingefæren.
Bland alle ingredienserne i en gryde og kog chutneyen til blommer og løg er møre.
Blend chutneyen med en stavblender, hvis du gerne vil have den uden for mange klumper.
Hæld chutneyen på Atamon-skyllede glas.
- Publiceret d.
- 27.09.13.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Asiatisk mad ›
- Indisk mad ›
- Chutney