Bulgursalat med mozzarella
En bulgursalat, som er flottere og mere fyldig end salater er flest. Den simple sammensætning af grøntsager giver en mild salat med et let bittert indslag fra rucolaen. Pres evt. en smule citronsaft over for et syrligt touch.
Se også: Perfekt tilberedning af bulgur
Ingredienser
til 4 personer- 2 dl bulgur (jeg brugte fuldkorn)
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 10 cherrytomater
- 15 grønne oliven
- 1⁄2 agurk
- 50 g rucola
- 150 g mozzarella ost (gerne i små kugler)
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
Vask alle grøntsager. Skær peberfrugt og agurk i tern. Halver tomater og oliven. Hak rucolaen groft. Skær mozzarellaen i mindre stykker.
Når bulguren er afkølet blandes alle ingredienserne sammen.
Salaten kan f.eks. serveres med kød og er også god i madpakken.