Chokoladebrud med nødder
Et skønt lille chokoladebrud med knuste makroner og nødder, som både arbejder med sødme fra makronerne, knas fra nødderne og den velkendte bitterhed fra chokoladen. Passer perfekt som sødt til kaffen, eller hvis man bare bliver sulten for sjov.
Ingredienser
til 40 stk- 50 g hasselnødder
- 50 g makroner
- 400 g chokolade 70%
Rist hasselnødderne på en tør stegepande, til de er gyldne, og lad dem køle af. Hak dem derefter groft.
Knus makronerne. Du kan enten komme dem i en plastikpose og knuse dem med en kasserolle, eller du kan brugen hænderne til at brække dem op i mindre stykker.
Smelt den mørke chokoladen i en skål over vandbad.
Vend de knuste makroner og de ristede, hakkede hasselnødder i den smeltede chokolade, og hæld massen over i en form med bagepapir (ca. 15 x 15 cm). Stil formen i køleskabet, til chokoladen er størknet.
Skær chokoladen ud i mindre chokoladebrud.