Club sandwich med karrydressing
En skøn club sandwich proppet med dejlige sager såsom bacon, tomat og avocado samt en hjemmelavet karrydressing. Den kan både spises til frokost og aftensmad og bliver med garanti et hit.
Ingredienser
til 2 personer- olivenolie til stegning
- 4 skiver brød
- 4 skiver bacon
- ca. 200 g kyllingebryst
- salt
- peber
- evt. karry
- salat (eller spinat)
- 1⁄2 avocado
- 4 skiver rød peberfrugt
- 4 skiver tomater
- 2 skiver skinke
Dressing
- 1 1⁄2 spsk mayonnaise
- 1 spsk creme fraiche
- karry
- salt
- peber
Varm lidt olivenolie op på en pande, og rist brødskiverne heri, til de er gyldne på begge sider. Læg dem på en rist, når de er færdige.
Steg baconskiverne, til de er sprøde, og læg dem på et stykke fedtsugende papir, f.eks. køkkenrulle.
Steg kyllingen i lidt af det resterende baconfedt, til det er helt gennemstegt. Krydr med salt, peber og evt. lidt karry, hvis du ønsker det.
Dressing:
Bland mayonnaise og creme fraiche sammen til dressingen, og smag til med karry, salt og peber.
Samling af clubsandwichen:
Smør det ene stykke brød med lidt af karrydressingen. Skær avocadoen i skiver, og anret den ovenpå brødet sammen med de øvrige grøntsager. Skær kyllingebrysterne i skiver, læg dem ovenpå, og top med skinke samt den sprødstegte bacon. Smør et stykke brød med dressingen, og placér det ovenpå - så er din club sandwich klar til servering.