Coleslaw med skyr
Sundere udgave af den klassiske coleslaw - med skyr i stedet for mayo, og det bliver den ikke ringere af.
Ingredienser
til 3 personer- saft af 1⁄2 citron
- 1 spsk sukker
- 150 g hvidkål eller spidskål
- 4 gulerødder
- 3 dl skyr
- 1 spsk dijonsennep
- salt
- peber
Pres citronsaften i en skål og rør sukker i.
Snit kålen meget fint. Kom den i en skål og vend det godt sammen. Syren i citronsaften hjælper til at mørne kålen lidt.
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Kom dem i skålen og rør skyr og sennep i. Smag coleslaw'en til med salt og peber.
Se også den lækre tzatziki med skyr
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør, sund mad
Oprindelse: Det amerikanske køkken
Arbejdstid i køkkenet:
Næringsindhold for den sunde coleslaw
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 57 kcal | 154 kcal | 461 kcal |
Kulhydrat | 7 g | 19 g | 58 g |
Protein | 5 g | 13 g | 38 g |
Fedt | 1 g | 1 g | 4 g |