Tunsalat med cornichoner
Fine bidder af cornichoner tilføjer nemt tunsalaten syrlige undertoner og er et godt, knasende modspil til dens cremede konsistens. Sennep fuldender fyldigt smagspaletten og purløg udgør et både friskt og dekorativt pift.
Ingredienser
til 2 personer- 2 ds tun i vand
- 1⁄2 rødløg
- 12 cornichoner
- 1⁄2 bdt purløg
- 2 spsk dijonsennep
- 8 spsk creme fraiche
- salt
- peber
Åbn dåserne med tun og pres vandet fra. Findel tunen med en gaffel i en skål.
Hak rødløg fint og kom det i skålen.
Hak cornichoner og klip purløg fint. Kom det i skålen, men gem evt. lidt til pynt.
Tilsæt sennep og creme fraiche, og rør tunsalaten sammen. Smag til med salt og peber. Drys resten af cornichonerne og purløget over som pynt.