Dadler med parmaskinke
Bløde og søde dadler med sprød og salt parmaskinke er ikke blot en sundere variant af dadler med bacon - de ser også elegante ud, og de er oplagte som gæstemad, f.eks. som velkomstsnacks, forret eller en del af en buffet.
Ingredienser
til 4 personer- 16 dadler
- 50 g feta
- 8 skiver parmaskinke
- evt. 16 tandstikker
Pil stenene ud af dadlerne, og kom et lille stykke feta ind i stedet for.
Skær parmaskinke-skiverne over på midten. Vikl skinken rundt om dadlerne, og stik evt. en tandstikker igennem, for at holde skinken på plads.
Læg dem i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller til parmaskinken er sprød. Vend dem gerne undervejs, så de bliver sprøde på alle sider.
- Publiceret d.
- 05.10.15.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Mad fra hele verden ›
- Europæisk ›
- Spansk mad ›
- Tapas