Dalgona irish coffee iskaffe
Det er ikke blevet populært at lave Dalgona kaffe uden grund - det giver nemlig den lækreste cremede iskaffe, som kan varieres i en uendelighed. Her er det en fantastisk irish coffee variant med brun farin og et pift af whisky.
Ingredienser
til 2 personer- 2 1⁄2 spsk brun farin
- 2 1⁄2 spsk kaffe
- 2 1⁄2 spsk vand (kogende)
- isterninger
- 2 spsk whisky
- 3 dl mælk (gerne sødmælk)
Kom brun farin og instant kaffe op i en skål, og hæld det kogende vand over. Pisk (nemmest med en håndmikser), til du har en let skum.
Fyld glas op med isterninger, og fordel whisky og mælk ligeligt i glassene.
Top med den piskede kaffeskum.
Servér med det samme, men husk at røre kaffen grundigt rundt, inden du drikker af den.
Se også:
Denne ekstremt nemme iskaffe med vaniljeis - den er vildt lækker!