Dressing til pitabrød
Virkelig lækker dressing, der er helt perfekt til pitabrød, uanset om du fylder kylling, oksekød, kebab eller falafel i dem. Creme fraiche dressingen smager dejligt af purløg og hvidløg og er klar i et snuptag.
Ingredienser
til 4 personer- 200 g creme fraiche
- 50 g mayonnaise
- 1 bdt purløg
- 3⁄4 tsk hvidløgspulver
- salt
- peber
- evt. 2 tsk vand
Rør creme fraiche og mayonnaise sammen.
Skyl purløg, og hak det helt fint. Rør det i dressingen sammen med hvidløgspulver.
Smag dressingen til med salt og peber, og tilsæt evt. vandet, hvis du gerne vil have en lidt tyndere konsistens på dressingen.
Så er dressingen klar til at bruge i lækre pitabrød.
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det danske køkken
Arbejdstid i køkkenet:
Næringsindhold for dressingen
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 247 kcal | 188 kcal | 751 kcal |
Kulhydrat | 3 g | 2 g | 9 g |
Protein | 2 g | 2 g | 7 g |
Fedt | 25 g | 19 g | 76 g |