Eksotisk skaldyrssalat med mango og avocado
Frisk og eksotisk skaldyrssalat med sødlig mango, cremet avocado, fintsnittede forårsløg og chilisauce, som gør den tilpas spicy uden at være stærk.
Ingredienser
til 4 personer- 300 g rejer
- 300 g krebsehaler
- 1 dl sød chilisauce
- 2 dl creme fraiche
- salt
- peber
- 1 mango
- 2 bdt forårsløg
- 2 avocadoer
- saften fra 1⁄2 citron eller lime
Pres rejer og krebsehaler fri for lage og kom dem i en skål. Bland chilisauce og creme fraiche i og smag til med salt og peber.
Skær skrællen af mangoen og skær det gule frugtkød i små tern. Undgå den hårde kerne i midten.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i små tern og pres citron- eller limesaft over.
Skaldyrssalaten kan enten portionsanrettes i lag i glas (det giver en flot effekt), blandes sammen i en stor skål, eller serveres i separate skåle, så man hver især kan blande skaldyrssalaten som man ønsker.