Fastelavnsboller af færdigkøbte brioche boller
Verdens nemmeste fastelavnsboller i færdigkøbte brioche burgerboller. De skal bare lunes, fyldes og pyntes med glasur.
Ingredienser
til 4 stk- 4 brioche boller (f.eks. brioche burgerboller)
Forslag til fyld
- F.eks. flødeskum rørt med vaniljesukker eller syltetøj, kagecreme eller denne fastelavnsbolle-creme
Glasur
- flormelis
- vand
- evt. kakaopulver til mørk glasur
Sådan laver du fastelavnsboller i brioche boller
Brioche-bollerne kan godt spises som de er, men jeg synes, at de bliver bedre af lige at blive varmet lidt i ovnen eller på brødristeren (ikke så længe at de bliver sprøde - de skal bare lige lunes lidt).
Lad bollerne køle lidt af inden de skæres over og fyldes med det ønskede fyld. Det nemmeste er færdigkøbt kagecreme eller flødeskum rørt med lidt vaniljesukker - evt. med en klat syltetøj i midten. Men du kan bruge lige det fastelavnsbolle-fyld, du bedst kan lide.
Rør en glasur af flormelis og vand (det er nemmest med kogende vand). Rør evt. kakaopulver i, hvis du vil have mørk glasur.
Jeg pynter "over-bollen" med glasur, inden jeg kommer den ovenpå fyldet - så undgår man at mose den for meget ned i fyldet.
Så er fastelavnsbollerne klar til servering.
Jeg kan også anbefale fastelavnsboller med færdiglavet butterdej eller med croissanter - det er også super nemt.
Hvor kan man købe brioche burgerboller?
De kan købes i de fleste supermarkeder.