Fetacreme med rød peber
Denne lækre fetacreme fyldt med grillet rød peber smager fantastisk som dip eller sammen med f.eks. ovnbagte kartofler. Den kan også bruges som cremet dressing i wraps, evt. med laks og friske krydderurter.
Ingredienser
- 1 rød peberfrugt
- olivenolie
- 500 g feta
- Evt. 1 fed hvidløg
- 1 tsk chili (mild)
- peber
- citronsaft
Smør peberfrugten ind i olie og grill den i ovnen (eller på en rigtig grill) i ca. 20 minutter eller til skindet bliver mørkt/branket.
Kom peberfrugten i en plasticpose og luk tæt. Lad den hvile i 5-10 minutter. Gnid skindet af mens den stadig er i posen. Fjern kernerne og skær kødet i mindre stykker.
Hak eller pres hvidløget (kan udelades).
Blend/hak feta, peberfrugtkødet, hvidløg og chili sammen i en minihakker, foodprocessor eller med en stavblender. Smag fetacremen til med peber og citronsaft.