Focaccia sandwich med rucola og pølse
Focacciabrød er perfekt at bruge til disse lækre sandwich med rucola og pølse, der smager vildt godt. De laves først som én stor sandwich og skæres dernæst ud i det ønskede antal stykker, så det er super nemt.
Ingredienser
til 4 personerDressing
- 1⁄2 bdt basilikum
- 1 dl mayonnaise
- salt
- peber
Foccacia sandwich
- focacciabrød (jeg brugte 1/3 af denne opskrift på focaccia til sandwich til 4 personer)
- 50 g rucola
- 6 skiver pølser (jeg brugte en krydret italiensk pølse)
- 20 g parmesanost
Lav dressingen ved at hakke basilikum fint og blande det med mayonnaisen. Smag til med salt og peber. Skær brødet over, og smør begge halvdele med dressingen.
Skyl rucolaen grundigt, og tør den godt. Fordel den på brødet, og læg pølseskiverne ovenpå. Riv parmesanen over, og læg toppen af brødet på. Pres sandwichen lidt sammen, og skær den ud i det ønskede antal.