Fyldt kyllingefilet med bacon og feta i ovn
Ufatteligt lækre kyllingefileter fyldt med feta, hvidløg og persille og pakket ind i dejlig bacon. De er ekstra nemme, for de bages i ovnen, så der er masser af tid til at lave lækkert tilbehør.
Ingredienser
til 3 personer- 2 forårsløg
- 1⁄2 bdt persille
- 1 fed hvidløg
- 150 g feta (helst fra blok)
- 3 kyllingefileter
- 6 skiver bacon
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skyl forårsløg og persille, og hak begge dele fint. Pil hvidløg, og hak også dette fint. Mos fetaen godt sammen med forårsløg, persille og hvidløg.
Skær en lomme i kyllingefileterne, og fordel fetafyldet heri. Pak hver kyllingefilet ind i to skiver bacon, og steg dem i ovnen i 25-30 minutter. Skru evt. helt op for ovnen i de sidste 5 minutter af stegetiden, så baconen bliver helt gylden.
Næringsindhold
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 382 kcal | 1146 kcal |
Kulhydrat | 2 g | 7 g |
Protein | 41 g | 122 g |
Fedt | 23 g | 70 g |