Fyldte æg med rejer
Fyldte æg med rejer er virkelig festlige at se på og overraskende nemme at lave. Og så smager kombinationen af rejer, æg og dild helt fantastisk sammen.
Ingredienser
til 16 stk- 8 æg
- 1 1⁄2 spsk mayonnaise
- 1 1⁄2 spsk sød chilisauce
- lidt creme fraiche 18%
- salt
- peber
Pynt
- 32 rejer
- frisk dild (du kan også bruge andre krydderurter)
Sådan laver du fyldte æg med rejer
Kog æggene i 10 minutter, og lad dem derefter køle helt af i koldt vand. Halvér æggene, og tag blommerne ud. Læg æggehviderne til side.
Kom æggeblommerne op i en minihakker, og tilsæt mayonnaise og chilisauce. Blend ingredienserne sammen i minihakkeren, og tilsæt creme fraiche, til du har en cremet masse.
Smag til med salt og peber, og kom æggeblommemassen op i en pose. Klip hul i et hjørne, og tryk en klat af æggeblomme-massen ud i hver halve æggehvide.
Læg to rejer på hvert halve æg, og pynt med lidt frisk dild.
Jeg kan også anbefale:
Fyldte æg med baconLuftig æggekage på pande