Fyldte søde kartofler med kyllingesalat
Fantastiske fyldte søde kartofler med kyllingesalat samt friske tomater og spinat - en virkelig lækker kombination, der tilmed er super simpel at lave. En dejlig frokost såvel som aftensmad.
Ingredienser
til 2 personer- 2 søde kartofler
- 2 spsk olie
- salt
- peber
- ca. 300 g kyllingeinderfilet
- 150 g creme fraiche
- 1⁄2 bdt forårsløg
- 2 tomater (små)
- 25 g babyspinat
Start med at tilberede søde kartofler og kylling
Skrub de søde kartofler grundigt, og flæk dem på langs. Læg de halve kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir, og dryp dem med olien. Krydr med salt og peber, og bag kartoflerne ved 200 grader i 50-60 minutter.
Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber, og steg dem i ovnen i ca. 20-25 minutter. Lad dem efterfølgende køle af.
Lav kyllingesalaten og snit grøntsagerne
Riv den tilberedte kylling i mindre stykker, og bland dem med creme fraichen.
Skyl forårsløg, og snit dem fint. Rør dem i kyllingesalaten, men gem en smule til at pynte med. Smag til med salt og peber.
Skyl tomater, og hak dem fint. Skyl babyspinaten grundigt.
Top de halve bagte kartofler med spinat, kyllingesalat og hakkede tomater. Drys til sidst med lidt forårsløg.
Se også:
Disse suveræne fyldte avocadoer med kyllingesalat og sprød bacon.
Er der spinat i overskud?
Hvis du står med rester af babyspinaten efter at have lavet retten, kan du bruge det i en af disse skønne retter:
Madroulade med skinkeLækkert pastafad med skinke og grøntsagerSuveræn karrysuppe med hakket oksekød
Næringsindhold for søde kartofler med kylling
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 631 kcal | 1263 kcal |
Kulhydrat | 49 g | 98 g |
Protein | 40 g | 80 g |
Fedt | 29 g | 59 g |
- Publiceret d.
- 15.08.19.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fjerkræ ›
- Kylling ›
- Nemme retter med kylling