Fyldte peberfrugter med oksekød
Lækre fyldte peberfrugter med hakket oksekød og smeltet ost - både på toppen og i selve fyldet.
Ingredienser
til 4 personer- 400 g hakket oksekød
- 2 spsk olie
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 ds hakkede tomater
- 2 spsk tørret oregano
- 4 peberfrugter
- 100 g parmesanost
- 1 tsk salt
- 1⁄2 tsk peber
Start med at lave oksekødsfyldet
Svits oksekødet i olien i en gryde.
Hak løg fint og pres/riv hvidløg. Kom det i gryden og lad det stege sammen med kødet.
Riv parmesanosten og kom 3/4 (trefjerdedele) i gryden sammen med hakket tomat, oregano, salt og peber.
Lad fyldet simre ved svag-middel varme, så væsken koges ind.
Fyld peberfrugterne og bag dem i ovnen
Skær toppen af peberfrugterne og fjern stilk og kerner indeni.
Hvis peberfrugterne ikke kan stå ordentligt oprejst, skæres forsigtigt en lille smule af bunden, så den bliver flad (VIGTIGT: Der må ikke gå hul i peberfrugten).
Fordel fyldet i peberfrugterne og drys resten af osten på toppen. Bag i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter, så osten er gylden.
Se også:
Fyldte peberfrugter med ris og oksekød
Næringsindhold for de fyldte peberfrugter
pr. stk | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 392 kcal | 1568 kcal |
Kulhydrat | 14 g | 58 g |
Protein | 31 g | 125 g |
Fedt | 22 g | 90 g |
- Publiceret d.
- 24.02.16.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Peberfrugt ›
- Fyldte peberfrugter